Sanitair

Bij Janssen Montagebedrijf kunt u terecht voor al uw sanitaire wensen, of het nu gaat om een nieuwe badkamer of om een aanpassing aan uw keuken of toilet. Door onze jarenlange ervaring is het installeren van uw sanitair bij ons in goede handen. Voor zowel nieuwbouw als renovatie kunt u bij ons terecht voor een deskundig advies.

Badkamer

Heeft u plannen om een nieuwe badkamer te plaatsen of wilt u uw huidige badkamer vernieuwen? De complete nieuwbouw of renovatie van uw badkamer kunt u gerust aan ons overlaten. Naast het verzorgen van de complete opbouw (vloerverwarming, tegel- en stucwerk) en het installeren van het sanitair, leveren wij alle bekende sanitairmerken. Tevens geven wij u hierbij graag een deskundig advies. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de kleinere werkzaamheden.

Keuken

Wij verzorgen de volledige installatie van uw keuken. Van het slopen en afvoeren van uw oude keuken tot en met het installeren van uw nieuwe keuken. Naast het installeren van het sanitair, kunnen wij ook het stuc- en tegelwerk voor u realiseren. Daarnaast adviseren wij u graag over de indeling en de uiteindelijke aanleg en installatie. Tevens kunt u bij ons terecht voor de kleinere werkzaamheden.

Toilet

Wilt u uw bestaande toilet aanpassen of een compleet nieuwe toilet realiseren? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen de complete opbouw (vloerverwarming, tegel- en stucwerk) en tevens de installatie van het sanitair. Om onze kwaliteit te waarborgen, werken wij voornamelijk met A-merken. Daarnaast adviseren wij u graag over de indeling en de uiteindelijke aanleg en installatie. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor de kleinere werkzaamheden.

Merken

Naast het installeren van uw badkamer, keuken of toilet, leveren wij ook alle bekende sanitairmerken. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. De volgende merken zijn bij ons te verkrijgen: Grohe, Dormbracht, Sfinx en Villeroy & Boch.