Dakbedekking

U kunt ook voor uw dakbedekking bij ons terecht. Afhankelijk van uw wensen kunnen we uw dak opnieuw voorzien van een dakbedekking. Ook voor herstelwerkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u uw huidige dak vervangen? Dan is het niet onverstandig om eens na te denken voor het isoleren van uw dak. Dit kan een aanzienlijke besparing uw energiekosten geven en voorkomt tevens dat de warmte in de zomer buiten blijft. Wij geven u graag een deskundig advies op maat.

Bitumineuze dakbedekking

Of u nu een plat dak, licht hellend dak of een dakkapel heeft dat van een nieuwe waterdichte dakbedekking voorzien moet worden, wij kunnen het voor u realiseren. Wij maken voornamelijk gebruik van de bitumineuze dakbedekking. Dit is een baanvormige dakbedekking. Bitumineuze dakbedekking kan in vrijwel alle weersomstandigheden aangebracht worden. Daarnaast is het materiaal breed inzetbaar is en ziet het er netjes afgewerkt uit. Tevens realiseren wij de afwerking met zink van onder meer daken, dakkapellen en balkons.

Dakgoten zink

Zink heeft een lange levensduur en is een onderhoudsvriendelijk materiaal. Het is daardoor één van de beste materialen om voor uw dakgoot te gebruiken. Het werken met zink is een ambachtelijk werk, wij zorgen ervoor dat dit met grote bekwaamheid en vakkundigheid gebeurt. Of het nu om het herstellen of vernieuwen van een dakgoot gaat, wij kunnen het voor u realiseren.

Merken

Wij werken hoofdzakelijk met het kwaliteitsmerk: Royalgum. Zij hebben een zeer uitgebreid assortiment. Graag adviseren wij u bij het maken van uw keuze.