Gas

Het is van groot belang dat de aanleg en het onderhoud van uw gasinstallatie met grote deskundigheid gebeurt. Veiligheid en het goed functioneren van de installatie staan daarom bij ons voorop. Bij het ontwerp en de montage van de gasinstallatie hanteren we dan ook de huidige regelgeving. Om de veiligheid te garanderen controleren we bij het aanleggen van een gasleiding op de juiste gasdichtheid. Vervolgens controleren we dit nogmaals bij uiteindelijke oplevering, zodat uw veiligheid gewaarborgd wordt.

Het is raadzaam om ook bestaande installaties regelmatig te controleren op de juiste gasdichtheid zodat gevaarlijke situaties voorkomen worden. Deze controle kunnen wij ook voor u verzorgen.

Gasfornuis keuken

Heeft u een nieuw gasfornuis dat aangesloten moet worden? Het aanleggen van een nieuwe gasleiding, het aanpassen van een bestaande gasleiding en het aansluiten van uw gasfornuis behoren ook tot onze werkzaamheden. Neemt u voor vragen gerust contact met ons op.

Gashaard

Met één druk op de knop een haard met echte vlammen? Met grote precisie leggen wij de gasleidingen aan en installeren wij uw gashaard. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact op.

CV-ketel

Ook het aanleggen van de gasleidingen voor uw cv-ketel en de installatie van de ketel kunt u aan ons overlaten. Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat voor uw de beste oplossing is.