CV-installatie

De mogelijkheden op het gebied van verwarming zijn divers. Een nieuwe cv-ketel, radiatoren of vloerverwarming kunnen zorgen voor extra comfort en daarnaast voor een flinke energiebesparing. De laatste jaren is het rendement van een cv-ketel door de stijgende energieprijzen een steeds belangrijker onderwerp geworden. Iedere woning is anders en iedere klant heeft weer andere comforteisen. Wij geven u daarom graag een deskundig advies op maat, zodat u het meeste comfort en het hoogste rendement uit uw installatie haalt.

CV-ketel

Bij ons kunt u terecht voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel, het onderhoud van uw cv-ketel en voor het installeren van een complete cv-installatie. Heeft uw cv-ketel zijn beste tijd gehad? Wij komen graag bij u langs om te kijken naar de staat van de huidige installatie. Samen zullen we uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden wat betreft een nieuwe cv-ketel bekijken. Om onze kwaliteit te waarborgen, werken wij voornamelijk met cv-ketels van A-merken.

Het onderhoud aan uw cv-installatie is belangrijk, zowel voor uw veiligheid als voor uw portemonnee. Daarnaast voorkomt het storingen en verlengt het de levensduur van uw apparaat. Wij voeren onderhoud uit aan cv-ketels, geisers en gaskachels. Het apparaat wordt eerst gereinigd, daarna nagekeken en eventueel nog opnieuw afgesteld. Tevens is er de mogelijkheid om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.

Radiatoren

Ook voor de installatie van een radiator bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Bij de aanleg van een nieuwe installatie houding we rekening met al uw wensen. We hebben een grote diversiteit in ons assortiment van radiatoren. Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen te bespreken en door te voeren.

Vloerverwarming

Bij het aanleggen van een nieuwe installatie wordt vaak gekozen voor vloerverwarming. Het plaatsen van vloerverwarming brengt een aantal voordelen met zich mee. De ruimte kan met een lagere temperatuur verwarmd worden en zorgt dus voor een besparing op uw energiekosten. Tevens verhoogt het uw comfort, door de gelijkmatige wijze waarop de warmte opstijgt. Verder hoeft u met het inrichten van uw interieur geen rekening te houden met radiotoren die in de weg staan. Graag komen we bij u langs om uw wensen door te spreken en om u vervolgens een advies op maat te geven

Merken

Naast het installeren van uw cv-ketel, radiator of vloerverwarming hebben wij ook de volgende A-merken in ons assortiment: Nevit, Valliant en Rameha. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.